ПРОГРАМА


РАБОТОДАТЕЛИ

     
     

       
         
         
         
     
 

 

 


ПОКАНА

Уважаеми дами и господа,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в Кариерен форум "Технология на успеха", организиран от Технически университет – Варна.

Целта на кариерния форум е да продължи традициите за добро сътрудничество между ТУ – Варна и работодателите в посока кариерното ориентиране и развитие на студентите. Събитието дава възможност за срещи на студенти, млади и опитни специалисти, които търсят професионално развитие с работодатели от различни области на икономиката.

Кариерният форум е организиран от Кариерен център при ТУ – Варна със съдействието на Студентски съвет и Ръководството на университета и ще се проведе в три последователни дни през м. октомври 2022 г., както следва:

04.10.2022 г. (вторник) ■ 05.10.2022 г. (сряда) ■ 06.10.2022 г. (четвъртък)

В програмата на събитието се предвиждат времеви слотове за представяне на фирмите с щандове, презентации, обучения с кариерна насоченост и възможност за провеждане на интервюта на място.

За нас е изключително ценно Вашето участие във форума "Технология на успеха" с щандове, презентации и кариерно консултиране от Ваши представители. Предмет на консултирането могат да са стажантски и стипендиантски програми, възможности за практика, свободни работни места, идеи и насоки за преквалификация и пр.

При желание от Ваша страна да участвате в кариерния форум, Ви молим да изпратите потвърждение до 03.09.2022 г.

Регистрирай се тук!
За информация: Камелия Йорданова – тел.: 0878 148 197, Розалия Кънева – тел.: 0883 331 513
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.