Здравейте, колеги!

🆘 До нас достигна писмо със зов за помощ.

Веселка Крачунова - дъщеря на преподавател от университета ни, е с тежко онкологично заболяване. Последвалото лечение на злокачествени тумори в областта на шията и лимфните възли и носоглътката, закономерно е довело до необходимост от оперативно и медикаментозно лечение в онкологична болница в Истанбул.

Баща ѝ споделя в писмото си: „ Вече преминахме през две операции за отстраняване на злокачествените тумори и през две серии от антибиотични и химиотерапевтични лечебни процедури с епизодични периоди на подобрения и следващо влошаване. Общата констатация на лекуващия екип е, че предстои дълга борба със всички възможни методи и практики в подобни случаи. “

❗️Родителите на Веселка се обръщат с молба към всички с добро сърце и готовност за финансова подкрепа.

Нека бъдем съпричастни и да направим дарение! 🙏

‼️ ДАННИ ЗА ДАРЕНИЕ:

Сметка в банка

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА , BIC: UBBSBGSF , IBAN: BG10UBBS80024073635940, ВАЛУТА: BGN на името на Христо Атанасов Крачунов

основание: дарение за Веселка Христова Крачунова

💌 Цялото писмо можете да прочетете от 

СЛЕДПРАЗНИЧНИ  ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ПОЖЕЛАНИЯ

Уважаеми съграждани, колеги, приятели и добри, отзивчиви и състрадателни хора!

Поздравявам ви след отминалите национални, традиционни и религиозни празници и ви желая, на вас  и вашите близки, роднини и приятели много здраве, лично щастие и успехи за постигане н вашите най-съкровени мечти  и цели в семейството, на работното място, в образователните и в обществените институции. Най-много ви пожелавам крепко здраве и семейно щастие, което през последната 2022 г. ние всички от моето семейство започнахме да усещаме как постепенно започва да ни се изплъзва и да се губи през последните 10 месеца. Това се случи след откриването на тежко онкологично заболяване на моята дъщеря - Веселка Крачунова и  последвалото лечение на злокачествени тумори в областта на шията и лимфните възли и носоглътката, което закономерно доведе до необходимост от оперативно и медикаментозно лечение в онкологична болница в Истанбул.

Вече преминахме през две операции за отстраняване на злокачествените тумори и през две серии от антибиотични и химиотерапевтични лечебни процедури с епизодични  периоди на подобрения и следващо влошаване. Общата констатация на лекуващия екип е, че предстои дълга борба със всички възможни методи и практики в подобни случаи. Семейните финанси за съжаление отдавна се изчерпаха и се обръщаме към всички хора с добро сърце и готовност за финансова подкрепа, да предоставят своята помощ според възможностите си, за което ние, цялото семейство от родители, три деца и двама внука, ще бъдем вечно благодарни.

Даренията се приемат и управляват от мен Христо Атанасов Крачунов, баща на Веселка Христова Крачунова по сметка в банка

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА   ,   BIC: UBBSBGSF  , IBAN: BG10UBBS80024073635940, ВАЛУТА: BGN

Те ще бъдат използвани само за нейното лечение, възстановяване  и подобряване  на нейното здравословно състояние .

С искрено уважение и дълбока признателност: Доц. д-р инж. Христо Крачунов