В рамките на изпълнението на проект „Иновативен модел за модернизация на висшето образование чрез създаване на академична екосистема ВСУ „Черноризец Храбър“ - Технически университет – Варна - Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“” Технически университет Варна планира провеждането на следните обучения:

Обучение по английски език, основно ниво (А1-А2) - 160 академични часа

Обучение по английски език, самостоятелно ниво (В1-В2) - 160 академични часа

Обучение по английски език за академични цели - 80 академични часа

Планираното обучение е в подкрепа на преподавателите за развитие на езикова компетентност, вкл. и свързана с разработването на съвместни програми по проекта. Планирано започване на обученията –след заседание на комисията и уточнение на административните въпроси по включването в проекта.

Лектори могат да бъдат преподаватели от Технически университет-Варна, от висшите училища – партньори, или специалисти от практиката с доказана компетентност и готовност да реализират обучението.

Финансирането предвижда заплащане на лектор за 1 академичен час (45 мин.) в размер на 22,50 лв., което включва и дължимите осигуровки за сметка на осигуреното лице и на осигурителя.

Квалификация: минимални изисквания за заемане на позицията по проекта за образователна степен и професионален опит:

  • висше образование;
  • опит минимум 3 /три/ години в обучението по английски език.

Необходими документи:

  1. Заявление
  2. Автобиография (CV) с актуална снимка, съгласно образецa на Програмата за Модернизация на ВУ (BG05M2OP001-2.016) и копие от документи за придобити образователни степени и допълнителна професионална квалификация и специализации.
  3. Копие от официални документи, които удостоверяват продължителност на професионален опит (трудова книжка; осигурителна книжка и други).
  4. Документ за самоличност (само за справка).

Място и срок за подаване на документите:

Документите по поканата се представят в срок 5 (пет) календарни дни от публикуване ѝ, и не по-късно от 15:00ч на 17.06.2022г. Документите могат да се подават:

  • Лично от кандидатите или техни упълномощени представители в Отдел „Човешки ресурси“. След проверка от Експерт „Човешки ресурси“ кандидатите регистрират заявленията си в „Деловодство на ТУ-Варна“;
  • Електронно, на е-майл (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.), при което проверката за коректност на документите и регистрацията в „Деловодство на ТУ-Варна“ ще се извърши служебно, без възможност за допълване или корекции.

След разглеждане на подадените документи по публикуваната покана от комисия, избраните обучители ще бъдат уведомени и ще бъдат уточнени административните въпроси по тяхното включване в проекта.

Всички съобщения във връзка с обявената покана, както и образците на документите се обявяват на сайта на ТУ-Варна, раздел Съобщения на НИИ.

Документи,  придружаващи поканата:
 
Автобиография - кликнете ТУК
Заявление за обучител (лектор) - кликнете ТУК