Вярваме, че топлината е основен фактор в човешкия живот. TESY фокусира дългогодишен опит, иновации и плам, за да предложи уреди за отопление и топла вода.

Повече от 25 години TESY е една от най-иновативните и водещи компании в производството на бойлери с индиректно загряване и електрически отоплителни уреди в Европа. TESY развива дейност в над 50 държави, 4 континента и има повече от 900 мотивирани и отдадени служители по света.

Горди сме от факта, че сме бързо развиваща се компания със стремеж да бъде лидер на пазарите не само в Европа, но и в световен мащаб.

В TESY работят над 80 инженера, една част от които са възпитаници на ТУ Варна, стартирали като стажанти, а сега заемащи ключови експертни и мениджърски позиции.

Имате възможност да се включите в нашите Стажантски  програми, които  са разработени като краткосрочен стаж и дългосрочно кариерно ориентиране и/или като Младши специалисти на постоянна позиция, съобразно  специалността Ви  в ТУ Варна.

Всички стажантски програми дават възможност след успешно приключване и представяне от страна на стажантите,  да се  премине на постоянна позиция.

Предлагаме: