Най-големият немскоговорящ IT екип извън D-A-CH региона – фирма Блубито, представи своята дейност на 10 май 2022 г. пред студентите на Технически университет – Варна, в рамките на Дни на кариерата.

Представителят на компанията сподели опит, разказа за свои различни иновативни проекти и партньори, като Leoni, >excon, INTRANET, MISUMI INHOUSE APPLIKATIONEN и изброи различни предимства, които кандидатите за работа ще получат, ако станат част от екипа им.

Бяха представени технологиите, които използват (JAVA, ANGULAR, REACT, VUE и др.), както и гилдиите на фирмата, в които може да се включи всеки един, компетентен в областта.

Срещите с фирма Блубито ще завършат с уъоркшоп на 11 май 2022 г., на тема: "Изграждане и позициониране на силен личен бранд – предпоставка за намиране на мечтаната работа".

Организиратор на планираните събития в рамките на Дните на кариерата са Кариерен център към Технически университет – Варна, който предоставя възможност за директен контакт между студентите и техните потенциални работодатели.