Включете се в хакатон на Siemens по време на кариерна борса „Електроника и високи технологии“ от 29 до 31 март 2023г. в Технически университет – Варна.

Като ексклузивен партньор на инициативата, Siemens ще представи техническото задание, по което ще работят участниците. Задачата е изготвена от експерти от Инженерния център на направление Дигитални индустрии на Siemens България във Варна и включва реален бизнес казус.

Начало на хакатона: 29.03.2023 ч., 11:00 ч. Заданието, както и повече информация може да видите ТУК.

Комбинацията от технически и креативни умения ще бъде от съществено значение за постигане на успех в този хакатон. Ако искате да предизвикате себе си и да покажете своите умения, това е идеалното събитие за Вас.

Очакваме да видим множество креативни и иновативни решения на техническия проблем, който е предоставен от работодателя, "СИМЕНС" ЕООД.

Кой има право да участва:

Всеки взел участие в Кариерната борса

Участието може да стане на място или по електронен път.

Участието може да бъде индивидуално или групово.

Трите най-добри предложения ще получат предметни награди, предоставени от “Сименс” ЕООД. За класирания на първо място е предвидена и  допълнителна награда – ваучер.

Освен материалните награди, поставените на първите три места получават приоритет при кандидатстване в стажантските и стипендиантски програми на Siemens в Инженерния център.

За да участвате, трябва да:

Изпратите своето решение на представения технически проблем на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място при организаторите. Решението следва да е оформено четливо и предоставено по имейл или на електронен носител. Участниците предоставят още: Име и фамилия; Университет/организация/фирма; Актуални контакти за обратна връзка.

Резултатите ще се обявят на 31.03.2023 след 12:00 ч. по време на Кариерната борса, както и на сайта на университета .

 

Желаем успех на участниците!