По случай 24 май Технически университет - Варна учреди награди за изявени студенти. В навечерието на празника на българската просвета и култура, Академичното ръководство на Технически университет - Варна ще отличи възпитаниците си за високи постижения.

Номинации се подават до 08.05.2023г., онлaйн: https://docs.google.com/forms

Целта на инициативата е насърчаването на пълноценното развитие на младите хора, изграждането на активната им гражданска позиция и ангажираност в обществото. На студентите от първи до четвърти курс на обучение ще бъдат връчени шест индивидуални и три колективни награди.

Отличието се присъжда за високи постижения, разработка или приложение на проект в полза на обществото, както и за активна дейност на студентските клубове. Студентите могат да се самономинират, да бъдат предлагани за отличие от академичния състав на Технически университет – Варна или от своите състуденти.

Имената на най-изявените ще бъдат записани в Синята книга на Технически университет - Варна. Номинациите могат да бъдат за индивидуален или колективен принос на студентската общност.