Модератор на срещата, която се проведе на 28.02.2024 г. и беше организирана от KBC Global Services – България, беше д-р инж. Захари Барбов, ICT кnowledge мениджър в Центъра за дигитални технологии (Digital Development Center) на KBC. Той представи същността на Центъра за дигитални технологии и активностите му, насочени към дейности по дигитализиране на банкови и застрахователни услуги, нови технологични продукти и решения, както и към развитието и обмена на знанието с младите хора.

На срещата присъстваха проф. д-р Сийка Демирова, ръководител на катедрата „Индустриален мениджмънт“, доц. д-р Сибел Ахмедова, гл. ас. д-р Михаил Иванов и над 40 студенти от специалностите: „Индустриален мениджмънт“ и „Технологично предприемачество и иновации“. Младежите получиха актуална информация за вълнуващите възможности за започване на работа в компанията, както и за участие в ежегодната лятна стажантска програма: „KBC Future Talents“, с платен стаж на студенти от различни специалности, отворена за кандидатстване до 31.05.2024 г.

На края на представянето на компанията беше предвиден куиз с въпроси и награди, които бяха връчени на отличените студенти.