Участието на отбора на Технически университет – Варна в състав: Кристиян Михалев, студент от IV курс, спец. "Софтуерни и интернет технологии", и Стоян Стоянов, студент от II курс, спец. "Електротехника и Електротехногии", с ръководител доц. д-р инж. Тодорка Георгиева от катедра "Комуникационна техника и технологии", донесе радост от спечеленото трето място на финалния етап на надпреварата.

В оспорваното състезание, с организатори – Национален военен университет "Васил Левски", гр. Велико Търново и търговска верига Елимекс, беше спечелено и още едно престижно трето място, това в индивидуалната надпревара. С него беше удостоен отново студента на ТУ – Варна – Кристиян Михалев.

Лично ректорът на Технически университет – Варна – проф. д-р Драгомир Пламенов изрази радостта си от успеха на отбора и подчерта важността на активното участие на студентите в подобни състезания, които допринасят за развитието на техните професионални умения и познания. Той добави, че подобни постижения са пример за студентската общност и засилват репутацията на Технически университет – Варна в страната.