Знаете ли какво свързва завода на Audi в Брюксел, главната фабрика на Porsche в Цуфенхаузен и най-голямото производствено съоръжение на Даймлер в Зинделфинген? Всички те са част от проектното портфолио на Инженерния център на Siemens във Варна.

Центърът обединява 20 висококвалифицирани специалисти, които работят по проектиране и внедряване на индустриални системи за автоматизация и промишлени роботизирани системи за автогиганти като DAG, VW, Audi, и други.

Ако искате да разберете повече за дейността, за иновативните проекти, за екипа и за възможностите за работа в Инженерния център, ви каним да се включите в Дните на отворените врати, организирани за специалностите "Автоматика, информационни и управляващи компютърни системи" (АИУКС) и “Софтуер и интернет технологии” (СИТ), както и за всички заинтересовани студенти от ТУ-Варна.

Кога: На 09.11.2021 г. от 11,15 с тема “Програмиране на контролирани транспортни системи”, а на 10.11.2021 г.от 9,00 на тема “PLC програмиране”

Къде: В Microsoft Teams за дата 09.11.2021 г. от 11,15 моля последвайте този ЛИНК а за 10.11.2021 г.от 9,00 моля последвайте този ЛИНК

Кой: лектори са ръководителят на хъба инж. Николай Архипов, инж. Адлер Адемов, специалист PLC програмиране, и Светозар Стефанов, главен програмист

Какво: ще научите повече за историята и дейностите на Центъра, ще се запознаете с реални проекти, ще може да зададете своите въпроси на експертите на Siemens и да разберете от тях за предизвикателствата, с които са се сблъскали, и новите възможности в сектора.

Дните на отворените врати се организират в рамките на  партньорството между Siemens България и ТУ-Варна.