Технически университет - Варна обявява конкурс за подбор на обучители – преподаватели, за провеждане на интензивни тематични курсове (продължителност 24ч.) „Работа с платформи за електронно обучение“, „Платформи за виртуална реалност“ и „Разработване на интерактивни мултимедийни ресурси“  по проект BG05M2OP001-2.016-0026 „Иновативен модел за модернизация на висшето образование чрез създаване на академична екосистема ВСУ „Черноризец Храбър“ - Технически университет – Варна - Пловдивски университет „Паисий Хилендарски““


Във връзка с изпълнение на Дейност 2 ,,Професионално развитие на преподаватели - обучения за повишаване на квалификацията“ по проект BG05M2OP001-2.016-0026 „Иновативен модел за модернизация на висшето образование чрез създаване на академична екосистема ВСУ „Черноризец Храбър“ - Технически университет – Варна - Пловдивски университет „Паисий Хилендарски““, финансиран по процедура BG05M2OP001-2.016 „Модернизация на висшите училища“, със съфинансиране от Европейските структурни и инвестиционни фондове, на основание чл. 32, ал.1, т.3 от Закона за висшето образование, чл.15, ал.1, т.5 от Правилника за устройството и дейността на Технически университет - Варна, договор BG05M2OP001-2.016-0026 между бенефициента ВСУ ,,Черноризец Храбър” и ОП НОИР от 08.11.2021 г., споразумение между ТУ-Варна и бенефициента ВСУ ,,Черноризец Храбър”, както и изискванията на Ръководството за изпълнение на административни договори за представяне на безвъзмездна финансова помощ по ОП НОИР относно наложеното нормативно изискване за извършване на предварителен подбор с конкурс на лица, които не са преминали предварителна оценка заедно с проектното предложение, както и съгласно  заповед на Ректор на ТУ-Варна, се обявява:

 - селекция за обучители - преподаватели за провеждане на обучения в интензивни тематични курсове (продължителност 24 академични часа на курс) - „Работа с платформи за електронно обучение“, „Платформи за виртуална реалност“ и „Разработване на интерактивни мултимедийни ресурси“.

Времето за провеждане на курсовете ще бъде изцяло съобразено с натоварването на обучители и обучаеми.

Изисквания и критерии на допустимост за кандидатстване и селекция:
Кандидатите за обучители да са със сериозен опит и стаж в областта на ИКТ, тематиката на курсовете и да са на ОТД към ТУ-Варна. По процедурата се допускат и външни кандидати, отговарящи на предходно описаното относно опит и познания.
Кандидатите следва да представят своите компетенции (свободен текст), дипломи и сертификати, подкрепящи кандидатурата им и да представят програма за провеждане на курса.
Всеки кандидат може да  кандидатства за провеждане на повече от един курс.
Селекцията на кандидатурите ще бъде извършена при прилагане на критерии за допустимост.
Конкурсите ще се проведат централизирано, при спазване принципите на безпристрастност, прозрачност и справедливост на избора. В комисиите за подбор не могат да участват лица, които са подали кандидатури в рамките на същата селекционна процедура, с което ще се гарантира липсата на конфликт на интереси.

Подаване на документите

Документи по електронна поща - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.: документите трябва да бъдат сканирани във формат *.pdf и да бъдат запазени във файл с името на документа и добавено името на кандидата.

Документи, подавани на място: в 403М, г-жа Нина Тодорова, администратор по проекта.

Всички документи трябва да бъдат подадени срок до 11.07.2023 г., 14.00часа

Екипът по проекта за ТУ-Варна удължава срока за подаване на документи до 17.07.23г., 14.00часа.

Обявата за конкурса е достъпна на сайта на ТУ-Варна, секция „Съобщения“.
Всички последващи съобщения във връзка с провеждане на конкурсната процедура, както и образците на документите се намират на сайта на ТУ-Варна.

За допълнителна информация: e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 

Заявление: ТУК

Декларация: Декларация ЗЗЛД

Формуляр автобиография: ТУК

 

------------------------------------------------------ www.eufunds.bg ------------------------------------------------------

Проект BG05M2OP001-2.016-0026 “Иновативен модел за модернизация на висшето образование чрез създаване на Академична ЕкоСистема ВСУ „Черноризец Храбър“ - Технически университет – Варна - Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“”, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.