🌱 Екипът на проект SeedPlus има удоволствието да ви покани да се включите в „Курс за стартиращ бизнес! 🌱

Готови ли сте да се отправите на пътешествие към иновации, устойчивост и предприемачество? Няма нужда да търсите другаде! Нашият курс за създаване на предприятия е тук, за да ви осигури знания и умения, необходими за създаване на собствен бизнес, който не само  се развива бързо, но и подкрепя кръговата икономика, правейки света по-добро място за живеене.

 

🚀 Освободете вашия предприемачески потенциал 🚀

Нашата програма е разработена така, че да ви подпомага от идеята до развитието на Start up бизнес, като част от едно вълнуващо информационно пътуване. . Ето бърз преглед на това, което можете да очаквате:


Модул 1: Теоретичен модул базиран на online обучение. (зимен семестър 2023)

🌟 Седмица 1: Основи на устойчивия бизнес

🌟 Седмица 2: Екипът при на Start-up

🌟 Седмица 3: Въведение в бизнес моделите и дизайна на бизнеса, ориентиран към Земята

🌟 Седмица 4: Продукт и итерации на Продукта

🌟 Седмица 5: Взаимодействие с клиентите и брандиране

🌟 Седмица 6: Сегментация на пазара

🌟 Седмица 7-8: Финансово планиране

🌟 Седмица 9: Правни и данъчни аспекти на управлението на бизнеса

 

Модул 2: Съвместно обучение с партньорите от бизнеса, притежаващи изключителен опит в създаването и развитието на Start up бизнес. Срещнете се с представители на международни  инкубатори и акселератори на Start up предприятия, както и на основатели на успешни бизнес начинания и потенциални инвеститори във вашите стартиращи предприятия. (летен семестър 2024)

 

Модул 3: Start-up състезание. Работете по вашата идея за собствен бизнес заедно с приятели и преподаватели от страната и чужбина. Впуснете се в съревнование с отбори от партньорски университета. Вървете напред заедно с международни акселератори за стартиращ бизнес и контактувайте с потенциални инвеститори във вашия стартиращ и развиващ се вече бизнес. Участие в състезание, което ще се организира и провежда от наши партньори в чужбина. За класираните сред първите на организираното състезание се предвижда международна мобилност и награди.  (зимен семестър 2024)

 

Всеки един от модулите може да бъде посетен индивидуално.

 

🏆 Защо да изберете SeedPlus? 🏆

✨ Експертни консултанти от чужбина: Учете от опитни предприемачи, бизнес лидери и експерти в стартиращия бизнес и устойчивостта.

✨ Практически Опит: Придобийте практически познания чрез реални проекти и казуси.

✨ Възможности за изграждане на контактна мрежа: Свържете се с екосистеми и общества от подобно настроени хора и потенциални партньори.

✨ Сертификация: Получете сертификат, след завършване на курс, който ще докаже вашите познания в предприемачеството в кръговата икономика.

✨ Оставете Следа: Бъдете част от решенията за устойчиво развитие! Дайте своя принос за устойчивото бъдеще, като създавате бизнеси, които са добри както за планетата, така и за вашия бизнес успех.

 

Не изпускайте тази невероятна възможност да научите, да растете и да създадете ваш бизнес. Присъединете се към SeedPlus курса за създаване на стартиращ бизнес и станете пътеводител в света на предприемачеството в кръговата икономика. Вашето бъдеще започва тук!

 

🌐За регистрация в курса моля последвайте връзката: https://mooc.cloudearthi.com/course/introduction-basics-of-a-healthy-business/  🌐