Дата: 01.11.2024 г. 

Основната цел на форума е да даде възможност на учителите да общуват, да се запознаят, да споделят опита си, да участват в дискусии, свързани с използване на съвременни методи и средства в обучението, да покажат резултатите от своите педагогически изследвания в различни направления и да видят различни демонстрации на приложение на финансовата грамотност, на дигитални инструменти, включително и изкуствен интелект.

Предварителна програма: https://bit.ly/3BDzvvX

Сайт на конференцията: https://bit.ly/3BDfBRB      

Участието в конференцията като слушател е безплатно. Необходимо е до 28.10.2024 г.  да се заяви участие чрез попълване на формуляра: https://bit.ly/4evJrGe

Ако учител желае да се включи в програмата на конференцията  като представи накратко добра практика на училището или в своята работа, трябва да изпрати на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  следната информация: трите си имена, месторабота, телефон и имейл за връзка, темата на доклада и да прикачи кратка презентация. Представянето да е планирано в рамките на 15 минути пред аудиторията на конференцията, която е от учители по всички дисциплини и етапи в образованието.

Конференцията ще се проведе присъствено в зала на ТУ – Варна. Програмата включва панели с доклади, кафе паузи и официална вечеря в ресторант. Всички участници в програмата не дължат допълнителни такси!

За повече информация: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.