Уважаеми колеги,

Имам удоволствието да Ви информирам, че от началото на месец октомври 2016 година всички желаещи преподаватели и служители имат възможност да посещават безплатно клуб по народни танци два пъти седмично – в понеделник и сряда, от 17 часа в зала „Хореография“ в УПБ.

Заниманията са едночасови, под ръководството на опитни хореографи и съобразени с физическите възможности и опита на участниците. Инициативата стартира по идея на ръководството на ТУ – Варна и е за всички, независимо дали имат танцови умения и опит във фолклорен състав или са напълно начинаещи. Предвид физическото натоварване при заниманията с народни танци, желателно е всички, но особено колегите, които изпитват определени здравословни проблеми – остри или хронични, да се консултират предварително с личния си лекар и да информират водещите на заниманията.

Ръководството на университета се обръща с покана към ръководителите на катедри, отдели/звена до 27.09.2016 г. (вкл.) да изготвят и представят в служба „Информация“ в Ректората списък на желаещите по приложения към това писмо образец. Списъците са информативни и целят да се създаде оптимална организация в началото. Всеки колега, който не е вписан и пожелае да се включи по-късно, може да го направи.

списък

 

С пожелание за хубав ден и до среща в такт 7/8 :) !

 Валерия Василева
нач. отдел „Маркетинг, реклама и комуникации“